E diel, 16 maj 2021
  • Natë marsi në Prizren

    Një pamje e Prizrenit është kapur pak ditë më parë, kur bora kishte mbuluar këtë qytet. Bora dhe ndriҫimi i natës ia kanë shtuar bukurinë këtij qyteti./Bota sot