E mërkurë, 28 korrik 2021
  • Mitrovica, pak para shiut

    Mitrovica është qytet në pjesën veriore të Republikës së Kosovës si dhe qendër e komunës dhe rajonit me të njëjtin emër. Këyë foto e ka realizuar fotografi Bujar Gashi. /B.S/