E mërkurë, 28 korrik 2021
  • Kosova dhe Amerika

    Flamujt, i Kosovës dhe ai amerikanë valojnë në Prishtinë, në Kosovë. Kjo foto ka qarkulluar nëpër media disa ditë më parë./Bota sot