E diel, 19 shtator 2021
  • Magjike, Liqenati gjatë natës

    Fotografi Bleron Çaka ka sjell një foto të mahnitshme nga bjeshkët e Rugovës. Fotografia e realizuar gjatë natës, tregon se si duket Liqenati nën magjinë e yjeve, me bjeshkët përreth. Fotografinë e ka publikuar në Facebook dhe duket vërtetë magjike./BS/