E martë, 18 janar 2022
  • Qafa e Jelenkut

    Shëtitje e ekipit të “Kosovo Mountain Club” në Qafën e Jelenkut, gjatë një moti të mirë dhe me diell. Fotografia e publikuar në Facebook./BS