E shtunë, 21 maj 2022
  • Mitrovica nga lart

    Fotografi Arian Mavriqi ka sjell përmes fotografisë qytetin e bukur të Mitrovicës. Ai ka realizuar një fotografi të pamjes nga lart dhe duket mjaft bukur. Fotografinë e ka publikuar në Facebook./BS/