E martë, 16 gusht 2022
  • Pamje magjike nga Gjakova

    Fshati Bishtazhin i Gjakovës duket i magjishëm në prag të festave të fundvitit. Banorët e fshatit kanë dekoruar dhe ndriçuar pjesën ku ndodhet Kisha e ”Zojes Rruzare”, që duket si në përralla. Fotografia është realizuar nga fotografi Marjan Komani./BS/