E martë, 16 gusht 2022
  • Kartolinë nga Tirana

    Fotografi Arben Llapashtica ka realizuar një foto në Sheshin Skënderaj në Tiranë, që duket i magjishëm në prag të festave të fundvitit. I ndriçuar dhe dekoruar, ai duket për mrekulli nga lart. Fotografinë e ka publikuar në Facebook./BS/