E enjte, 19 maj 2022
  • Diell dhe bardhësi

    Diell, borë dhe bardhësi. Ky është peisazhi mahnitës në Majën e Ujzës në Koshare, Kosovë. Fotografia e publikuar nga Kosovo Mountain Club, në Facebook./BS