E enjte, 19 maj 2022
  • Prishtina plot ndriҫim

    Edhe këto ditë pas festave, ende Prishtina qëndron e zbukuruar me plot ndriҫim.

    Sheshet e Prishtinës ende janë atraktive për vizitë dhe shfrytëzohen nga turistë nga Kosova dhe mërgimtarë për të parë bukuritë e saj./Foto:Bota sot