E martë, 17 maj 2022
  • Lindja magjike e diellit

    Fotografi Arian Mavriqi ka realizuar lindjen e diellit në Gjilan, në një ditë të ftohtë janari. Momenti duket magjik. “Lindja e Diellit sot ne Gjilan, pamje e mare nga Liqeni i Livoqit. Janar 2022”, ka shkruar ai në Facebook, ku ka publikuar dhe foton./BS/