E martë, 17 maj 2022
  • Koshere bletësh patriotësh

    Fotografi Arben Llapashtica ka realizuar fotografi të koshereve të bletëve, të zbukuruara me flamujt e Kosovës dhe Shqipërisë. “Koshere bletësh patriotësh”, ka shkruar ai për foton e realizuar në Zallapek, të cilën e ka publikuar në Facebook./BS/