E martë, 16 gusht 2022
  • Ikja nga pushtimi

    Një baba puth vajzën e tij pasi ajo, nëna dhe gjyshja ikën nga pushtimi rus dhe kaluan kufirin në Medyka, Poloni më 27 shkurt 2022. Fotografia e realizuar nga Reuters/Bryan Woolston./BS