E premte, 12 gusht 2022
  • Ukrainë: Një grua përgatit armë me dorë

    Një grua përdor një shishe bosh dhe materiale të tjera për të bërë një armë të punuar me dorë.

    Fotografia: Serhii Hudak/Reuters