E martë, 16 gusht 2022
  • Pajisje ushtarake ruse të shkatërruara

    Kur forcat ukrainase hodhën në erë një urë në jug të Trostianets, ajo pengoi planet e avancuara të Rusisë dhe qyteti u bë një qendër e ushtarakëve dhe armaturave ruse.

    Shkatërruan pajisje ushtarake ruse në Trostianets. Fotografia: Anastasia Taylor-Lind/The Guardian/Bota sot