E martë, 16 gusht 2022
  • Magji në qiell

    Fotografi Ideal Aliaj ka realizuar fotografi të mahnitshme të ylberit, duke i dhënë pamje magjike qiellit. Fotografinë e ka realizuar në fshatin Gjinoc të Suharekës dhe duket tejet bukur./BS/