E enjte, 30 qershor 2022
  • Snajperët e rinj të FSK-së

    Në Komandën e Doktrinës dhe stërvitjes në Ferizaj përfundoi sot Kursi Bazë për Snajper me pjesëmarrës të njësive të ndryshme të Forcës së Sigurisë së Kosovës. Fotografia e publikuar nga Ministria e Mbrojtjes./BS