E enjte, 07 korrik 2022
  • Diamanti i rrallë i quajtur “The Rock”

    I quajtur "The Rock" dhe i minuar në Afrikën e Jugut në fillim të viteve 2000, ky diamant i bardhë i madh shitet për 21.9 milion dollarë (17.9 milion £) në ankand në Zvicër të mërkurën.