E enjte, 30 qershor 2022
  • Presidenti amerikan, Joe Biden në pritjen ceremoniale gjatë vizitës në Japoni

    Tokio, Japoni - Presidenti amerikan, Joe Biden dhe kryeministri japonez, Fumio Kishida, në një ceremoni mirëseardhjeje në Pallatin Akasaka

    Fotografia: Reuters