E enjte, 07 korrik 2022
  • Tensionet Ukrainë - Rusi

    Fëmijët ukrainas Andrii, 12 dhe Valentyn, 6 vjeç, qëndrojnë në një vrimë dhelpre teksa luajnë me ushtrinë ukrainase pranë shtëpive të tyre, në mes të pushtimit të Rusisë, në fshatin Stoianka, në rajonin e Kievit, Ukrainë.

    Fotografia nga Reuters/Gleb Garanich