E martë, 28 qershor 2022
  • Maja e Kalabakut

    Pamje nga maja e Kalabakut, një mal mes Shqipërisë dhe Kosovës. Fotografia e publikuar nga “Kosovo Mountain Club”, në Facebook./BS