E hënë, 08 gusht 2022
  • Trajnimi ushtarak

    Në kuadër të bashkëpunimit bilateral në mes të FSK-së dhe ushtrisë turke, është realizuar trajnimi në Regjimentin e tretë të Këmbësorisë së Forcave Tokësore me objektiv ngritjen e kapaciteteve luftarake të pjesëtarëve të FSK-së. Fotografia e publikuar nga FSK, në Facebook./BS