E hënë, 08 gusht 2022
  • Liqeni i Komanit

    Liqeni i Komanit është një rezervuar në lumin Drin në Shqipërinë e veriut. Liqeni Koman është i rrethuar nga kodra të dendura të pyllëzuara, shpatet vertikale, gryka të thella dhe një luginë e ngushtë, e marrë plotësisht nga lumi.

    Fotografia e marrë nga Fitim Sylejmani.