E shtunë, 04 shkurt 2023
  • NASA lëshoi raketën e saj më të fuqishme ndonjëherë nga Kepi Canavera

    Agjencia amerikane e hapësirës NASA lëshoi raketën e saj më të fuqishme ndonjëherë nga Kepi Canaveral në Florida. Fluturimi pasoi pas dy përpjekjeve të mëparshme të nisjes - në gusht dhe shtator - të cilat u ndërprenë gjatë numërimit mbrapsht për shkak të problemeve teknike./BBC in pictures