E shtunë, 04 shkurt 2023
  • Pamje e jashtëzakonshme nga Batllava

    Batllavë është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Fshati ka dhe Liqeni i Batllavës qe shfrytëzohet gjatë verës nga banorët për freskim.Fotografia e marrë nga Meriton Dajakaj./BOTASOT