E shtunë, 04 shkurt 2023
  • Lindja e diellit

    Lindja e diellit ose ngritja e diellit është çasti kur skaji i sipërm i diellit shfaqet mbi horizontin lindor në mëngjes. Termi mund të referohet gjithashtu për të gjithë procesin e diellit kur kalon mbi horizont dhe efektet atmosferike shoqëruese.Fotografia e marr nga Facebook./Botasot