E shtunë, 01 prill 2023
  • Rugova nën petkun e borës

    Bukuri të rralla dhe mahnitëse që tregojnë madhështinë e natyrës në stinen e dimrit në Rugovë. Dëbora në stinën e dimrit i dhuron shpeshherë pamje mahnitëse natyrës.Fotografia e marr nga Fatos Lajçi./Botasot