E shtunë, 01 prill 2023
  • Glen Coe, Skoci

    Një çaj i ftohtë i përzier me rrezet e diellit dhe mjegullën nxjerr shëtitësit në Meall a' Bhùiridh me pamje nga Rannoch Moor.

     Fotografia: Murdo MacLeod/The Guardian