E diel, 01 tetor 2023
  • Pamje e bukur e një fshati në Zvicër

    Shumë qytete të Zvicrës mund të jenë të bukura, por fshatrat e saj Alpine janë edhe më shumë të bukura dhe të veçanta. Këtu shihet vetëm një pjesë e bukur e një fshati të Zvicrës.Fotografia e marr nga Facebook./Botasot