E diel, 10 dhjetor 2023
  • Pamje e jashtëzakonshme nga Batllava

    Liqeni i Batllavës është burimi kryesor i ujit të pijshëm për qytetet e Prishtinës dhe Podujevës. Këtu shihet një pjesë e bukur e liqenit të Batllavës.Fotografia e marr nga  Meriton Dajakaj./Botasot