E mërkurë, 04 tetor 2023
  • Gjurmët e betejave më të rënda

    Ndërtesat e banimit të rrafshuara me tokë dhe krateret e predhave shihen në një pamje ajrore të Maryinka, një qytet lindor ku betejat më të rënda me trupat ruse janë zhvilluar në rajonin Donetsk, Ukrainë./VOA