E mërkurë, 04 tetor 2023
  • Peja, kampione e Kosovës

    Peja është kampione e Kosovës. Mbrëmë në një super finale shumë interesante dhe dramatike, verdhezinjtë kanë mundur Trepçën 91:93, në njërën nga finalet më interesante pasluftës në basketbollin e Kosovës.