E diel, 03 dhjetor 2023
  • Protestë

    Një automjet dhe rimorkio marshuan nga burgu i Qarkut Fulton, në Atlanta. Trump akuzohet se mashtroi për të përmbysur vullnetin e votuesve të Gjeorgjisë për të mbajtur presidentin republikan në Shtëpinë e Bardhë, pasi ai humbi ndaj demokratit Joe Biden.