E diel, 03 dhjetor 2023
  • Hapësirë

    Një imazh me kalim kohe që tregon 1 orë e 40 minuta në jetën e Mjegullnajës Veil siç shihet nga La Hayuela në Spanjë. Mjegullnaja Veil u krijua nga shpërthimi i një supernova midis 5000 dhe 8000 vjet më parë. Fotografia: Pedro Puente Hoyos/EPA