E shtunë, 02 dhjetor 2023
  • Liqeni i Prespës

    Një varkë shihet në liqenin e Prespës në fshatin Stenjë, Maqedonia e Veriut. Nivelet e ujit në liqenin e Prespës, që ndodhet në Maqedoninë e Veriut, Greqi dhe Shqipëri, kanë arritur pikën e tyre më të ulët në shekujt pas sezonit të thatë./Foto e marrë nga VOA