E shtunë, 02 dhjetor 2023
  • Migrimi

    Familjet e migrantëve kalojnë lumin Rio Grande midis Urës Ndërkombëtare Camino Real dhe Puente Negro Ferrocarril, ndërsa hyjnë në Shtetet e Bashkuara nga Meksika në Eagle Pass, Teksas, 13 shtator 2023.