E shtunë, 02 dhjetor 2023
  • Kotori magjepës

    Shiu, shkëmbijët dhe ylberi shumëngjyrësh japin një pamje fantastike në Kotor i cili është i “mbëthyer” me bukurinë e vet. Foto e marrë në grupin Maniakë t’fotografisë