E shtunë, 02 dhjetor 2023
  • Maja vullkanike, Koritnik

    Maja e bjeshkës vullkanike e njohur si Koritnik / Maja e Pikëllimës, e cila qëndron e vetmuar në mes të Dragashit të Kosovës dhe Kukësit në Shqipëri./ Fotografia: Hiking njeri.