E martë, 18 janar 2022
  • Simbolikë kundër dhunës

    Ndërtesa e Qeverisë është ndriçuar sonte me të portokalltë. Kjo është një simbolikë kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave. Ndërtesa u ndiçua në Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Gruas./BS