E martë, 18 janar 2022
  • Mbledhja e qeverive shqiptare

    Sot në Elbasan është mbajtur mbledhja e Qeverisë së Shqipërisë dhe Qeverisë së Kosovës. Aty u nënshkruan 13 marrëveshja./BS/