E martë, 18 janar 2022
  • Dita e Forcës

    Ministria e Mbrojtjes dhe FSK me aktivitete të shumta shënuan sot Ditën e Forcës. Pas homazheve në Kompleksin Memorial të Jasharajve në Prekaz, të delegacionit më të lartë të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së, në Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë, u mbajt manifestimi qendror.