Çfarë e magjeps një burrë te një grua?

Life style

Çfarë e magjeps një burrë te një grua?

Më: 7 nëntor 2021 Në ora: 15:49
Foto ilustrim

Burri i vërtetë bie në dashuri me atë që të tjerët nuk mund ta shohin tek një grua. Po, duam të jemi të pëlqyera, por mbi të gjitha duam të jemi të dashuruara. Të dashurohesh vërtetë, në thellësi, pa kushte nga burra të ndershëm dhe fjalëpakë. Nga burra që dinë çfarë duan nga jeta e tyre dhe për arsye se përse janë me ne. Ata që mund të shohin thellë brenda nesh, përtej pamjes sonë dhe ata që magjepsen në shikim të parë dhe që njohin gjithçka që ata kërkojnë dhe ia vlen të luftojnë që ta kenë. Dhe ata e dinë shumë mirë që nëse i marrin, do të duhet t’i vlerësojnë në mënyrë që të mos i humbasin.

Të tillë burra dëshirojmë të na duan dhe jo burra si këta që po përshkruaj më poshtë dhe që rëndom lexojmë nëpër postime:

Nëse ju tërheq një grua nga madhësia e gjoksit, e belit ose ijet e saj, keni gabuar. Nëse ato që vlerësoni më shumë tek ajo janë tiparet e fytyrës, ngjyra e syve të saj, gjatësia e këmbëve ose mënyra se si e shikoni atë me një minifund, keni gabuar.

Një grua është sjellja e saj, mënyra se si shikoni në sytë e saj se kush jeni, mënyra se si ajo ju trajton dhe shikon, e qeshura dhe heshtjet e saj. Gruaja është inteligjenca e saj, rebelimi i saj, brendia e saj, bujaria e saj, aftësia për të bërë disa gjëra, në të njëjtën kohë, mania juaj. Gjëja më e mirë për një grua nuk është “mbështjellja” e saj, është ajo që ekziston brenda saj: Humori, pamja, trimëria, mënyra e saj e të menduarit.

Një burrë i vërtetë, një njeri i zgjuar, dashurohet me atë që të tjerët nuk mund ta shohin. Burri i vërtetë mund të shohë vërtetë atë që të tjerët as nuk e imagjinojnë që ekziston, dhe kjo është arsyeja pse çiftet që janë para së gjithash miq dhe partnerë të vërtetë marrin një çmim, dhe kjo quhet lumturi, bekim.

Por ju e humbni atë…! Duhet të jesh aq budalla që t’i drejtohesh dikujt tjetër që të dha një buzëqeshje më të bukur. Dhe pyesni veten pse e humbët? Ju e humbni atë kur ajo ju jep agim në sytë e saj dhe ti ia bënë asaj ditët gri. E humbni atë kur ajo shndërrohet në ylber vetëm duke pikturuar botën tuaj dhe ju duke i dhënë asaj indiferencë si shkëmbim. Ju e humbni atë kur ajo akoma ju mbush me detaje dhe ju e gënjeni atë në këmbim.

E humbni atë kur ajo pret një telefonatë ose një mesazh nga ju, dhe ju i shkruani dikujt tjetër. E humbni atë kur ajo kërkon ta përqafoni dhe ju e përdorni fizikisht. E humbni atë kur ajo ende ju sheh me admirim dhe ju e shihni si atë që ju ndalon lirinë tuaj. E humbni atë, sepse vetëm ju, nuk meritoni dikë si ajo. Ju e humbni!…

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat