Një topuz i çrregullt për ditët në plazh është zgjidhja për flokët tuaj - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Një topuz i çrregullt për ditët në plazh është zgjidhja për flokët tuaj

    Gjatë ditëve që kalojmë në plazh, të gjithë femrat me flokë të gjatë kanë probleme me to.

    Ajo nuk mund të gjejnë një mënyrë të lehtë dhe të bukur për kapjen e flokëve.

    Mirëpo, përmes këtyre fotove do të mësoni si ti kapni flokët dhe mos të keni problem me to.

    Këtë topuz e realizoni në më pak se 1 minutë dhe ju duhet thjesht një llastik dhe disa karfica. Me këtë model flokësh në bregdet, por jo vetëm, nuk do të ndjeni vapën, por gjithashtu do të dukeni trendy.

1 / 5