Britmat ndaj një fëmije për t’u bërë më i miri, dëmtimi që sjell pasoja fatale tek ai!

Life style

Britmat ndaj një fëmije për t’u bërë më i miri, dëmtimi që sjell pasoja fatale tek ai!

Më: 5 dhjetor 2020 Në ora: 11:43
Ilustrim

Ndërsa më bërtisnit, më mësonit të kisha frikë nga ju… Ndërsa më bërtisnit, më dëmtuat besimin… Ndërsa më bërtisnit, më mësuat se nuk kisha dinjitet sepse isha i vogël…

Ndërsa më bërtisnit, më mësuat të mos guxoj, të mos përpiqem, të mos përpiqem të zbuloj, të mos marr iniciativa, në mënyrë që ti të mos zemëroheshe…

Ndërsa më bërtisnit, më bëtë të ndjehem i parëndësishëm dhe i dobët…

Ndërsa më bërtisnit, më treguat se nuk mund t’ju besoja…

Ndërsa më bërtisnit, më mësuat se nuk mund të flas me ju nëse kisha ndonjë problem apo dikush më lëndonte, sepse kisha frikë se do të reagonit…

Ndërsa më bërtisnit, më mësuat se kur e duam dikë, kemi të drejtë ta trajtojmë keq…

Ndërsa më bërtisnit, zëri juaj nuk më linte të mendoja për fjalët e tua…

Ndërsa më bërtisnit, unë po djersitja, zemra më rrihte, stomaku dhe veshët më dhimbnin…

Ndërsa më bërtisnit, ishit i zemëruar që nuk të interesonte se çfarë doja të të thosha…

Ndërsa më bërtisnit, po pyesja veten se ku shkoi babai im…

Ndërsa më bërtisnit, më mësuat të bërtas edhe unë…

Ndërsa më bërtisnit, unë isha vetëm…

Ndërsa më bërtisnit, mendova se nuk më doje më…

Ndërsa më bërtisnit, më mësuat se më lejohej të sillem keq ndaj dikujt më i dobët se unë…

Ndërsa më bërtisnit, më mësuat se si të sillem me fëmijët e mi kur të rritem…

Ndërsa më bërtisnit, nuk e imagjinonit luftën që duhet të bëj tani që jam rritur, në mënyrë që të mos bëhem si ju.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat