9 arsye që ju çojnë në dështim

Life style

9 arsye që ju çojnë në dështim

Më: 21 janar 2021 Në ora: 22:22
Foto ilustrim

Çuarja deri në fund e një projekti nuk është gjithmonë një sipërmarrje e lehtë. Nuk janë të pakta rastet kur ai na mbetet në dorë, pa qenë në gjendje ta çojmë deri në fund.

Por cilat janë shkaqet që na sabotojnë nga brenda në detyrën tonë? Gjeni një përmbledhje:

Jeni të varur nga e-maili juaj që në të shumtën e rasteve vetëm ju shpërqendron.

Jeni të varur nga celulari juaj. I përgjigjeni çdo telefonate, mesazhi.

Jeni të varur nga rrjetet sociale.

Jeni të paorganizuar, dhe asnjëherë nuk gjeni ato që kërkoni.

Nuk thoni kurrë jo, edhe pse jeni të mbingarkuar me punë.

Nuk keni hapësirë bashkëpunimi.

Nuk jeni të sigurt.

Jeni të varur nga kërkimi në internet.

Punoni pa afate të përcaktuara, që është një prej gjërave më të këqija sepse kështu ju mund ta zvarrisni një punë për një kohë shumë të gjatë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat