Parashikimi javor: dashuria, puna dhe ekonomia sipas Jorgos Pullës

Life style

Parashikimi javor: dashuria, puna dhe ekonomia sipas Jorgos Pullës

Më: 7 mars 2021 Në ora: 09:16
Foto ilustrim

DASHI JAVOR

08/03/2021 TO 14/03/2021

Këtë javë duket se do t’ju shqetësojnë cështjet të cilat me ndonjë mënyrë qëndrojnë të lëna pezull prej një periudhe të gjatë. Takimi i Dielli/Neptunit që do realizohet në 10/03 tregon se do duhet të jeni të kujdesshëm me vlerësimin e të dhënave që keni për c’do cështje që ju intereson, pasi ky takim krijon atmosferë manipuluese. Hëna e re në 13/03 që do realizohet në shenjën e Peshqëve ka mundësi t’ju krijojë mbingarkesë emocionale dhe ndjesi të forta që me rradhën e tyre do t’ju krijojnë një vështirësi në menaxhimin e situatave.

Dashuria

Ndjenjat do jenë të forta këtë javë dhe nuk përjashtohet të përmirëosjnë klimën në një lidhje që tashmë keni. Sigurisht , do duhet të mbani mend se “më mirë me masë”, pasi dhe ka shumë mundësi të kaloni në ekstremin tjetër dhe të mos jetë e lehtë të menaxhoni ndjenjat tuaja. Nëse jeni beqarë jinni të kujdesshëm në premtime- vecanërisht nëse ato do t’ju jepen nga një person i cili lidhet me të kaluarën tuaj- pasi de këtë javë ka mundësi të dëgjohen shumë, por duket se do realizohen pak,

Puna dhe Ekonomia

Cështjet tuaja prfoesionale dhe c’do gjë që lidhet me punën kanë nevojë për lëvizje të kujdesshmë këtë javë pasi do ekzistojë një klimë pasigurie e cila do ndikojë dhe ju por edhe personat që ndodhen në ambjentin tuaj profesional. Një bisedë mund të ngatërrojë akoma më shumë një situatë në një cështje profesionale, ndaj mirë do ishte të ruani një “sy hap” në biseda që do ekzistojnë këtë javë dhe të mos thoni dicka e cila mund të kthehet kundër jush më pas.

DEMI JAVOR

08/03/2021 TO 14/03/2021

Këtë javë duket se do keni qëndrim pruduktiv i cili do t’ju drejtojë të merreni me aktivitete tek të cilat mund të shfaqni imagjinatën tuaj. Takimi i Diellit/Neptunit sjell në sipërfaqje ndjeshmëritë tuaja artistike dhe ka shumë mundësi të nënkuptojë dhe fillimin e një hobi të ri. Disa biseda që do keni me persona shoqërorë mund t’ju drejtojnë në vlerësime të gabuara të një situate, ndaj do duhet të jeni të kujdesshëm me rezultatet që nxirrni. Hëna e re që do realizohet në 13/03 në shenjën e Peshqëve ka mundësi të sjellë një dashuri të re e cila me ndonjë mënyrë lidhet me ambjentin tuaj shoqëror. Sigurisht për shkak të takimit të Neptunit nevojiten lëvizje të vogla dhe qëndrueshme derisa të sqarohet pamja.

Dashuria

Cështjet tuaja sentimentale favorizohen vecanërisht këtë periudhë pasi ditët që përshkojmë do jenë shumë romantikë. Takimi i Diellit/Neptunit në mës të javës dhe Hëna e re që do realizohet në shenjën e Peshqëve nga fundi javës, mund të krijohen aspirate të mëdha nga një lidhje apo nga një person i caktuar. Mirë do ishte të ruani një “sy dhe vesh hapur” vecanërisht në njohje të reja pasi këto ditë ndjenjat që do krijohen mund të jenë të forta, por pamja duket se do jetë e turbullt.

Puna dhe Ekonomia

Cështjet që lidhen me punën do ndodhen në sipërfaqje këto ditë por ju mendja juaj do vazhdojë të ndodhet në cështjet personale. Kjo me rradhën e saj mund t’ju bëjë vecanërisht të hutuar, dicka e cila do ketë reflektim negative në menazhimin e cështjeve që lidhen me punën. Përpiquni të përqendroheni në cështje që kanë nevojë për kujdes pasi gabimet janë të mundshme.

BINJAKËT JAVOR

08/03/2021 TO 14/03/2021

Java është shumë e rëndësishme dhe ngjarjet astrologjike që do realizohen gjatë saj tregojnë se fusha profesionale do ndodhet dhe në sipërfaqjem por dhe në epiqëndrën e interesit tuaj. Takimi i Diellit/Neptunit në mes të javës mund t’ju krijojë nevojë për të vendosur “menjëherë” për disa cështje profesionale, por do duhet të mbani mend se vendimet që do merrni dhe lidhen me punën kanë nevojë për kujdes. Hëna e re që do realizohet në 13/03 në shenjën e Peshqëve ju thotë të ruani të arriturat tuaja ose profesionalisht ose personalisht dhe të mos “hapeni”  në situata dhe njerëz që nuk i njihni mirë.

Dashuria

Një bisedë me partnerin tuaj mund t’ju drejtojë në përfundime të gabuara për një cështje e cila ju intereson shumë, pasi këtë javë përfshirja e ngushtë e Neptunit me Diellin dhe Hënën krijon manipulime dhe mashtrime. Nëse jeni beqarë, do duhet ti jepni vëmëndje një historie sentimentale e cila është e freskët, pasi mund të ekzistojnë
mesazhe të dyfishta”, nga personi që ju intereson dhe dicka e tillë do t’ju ngatërrojë sentimentalisht.

Puna dhe Ekonomia

C’do gjë që lidhet me punën ka nevojë për kujdes këtë javë pasi duket se të gjitha duken të rrjedhshme. Kjo mund t’ju dërgojë në vlerësime të gabuara dhe si pasojë lëvizje të gabuara pasi takimi i Diellit/Neptunit por dhe Hëna e re që do realizohet në shenjën e Peshqëve në takim me Neptunin, tregojnë paqartësi dhe hamendësime. Ruani distancimet nga “kurthe” në punë dhe nga njerësz që nuk jeni akoma të sigurt se c’farë roli luajnë.

GAFORRJA JAVOR

08/03/2021 TO 14/03/2021

Këtë javë nuk përjashtohet të ndiheni të ngatërruar për sa ka lidhje me një cështje që lidhet me një person që ndodhet në ambjentin tuaj të gjërë apo cështje që lidhen me arsimimin. Mesazhet që do merrni nga të tjerët nuk do jenë ndihmuese dhe mund t’ju ngatërrojnë akoma më shumë, ndaj do duhet të zgjidhni me kujdes personat me të cilët do ti bisedoni. Hëna e re që do realizohet në shenjën e Peshqëve në 13/03 tregon se këto ditë ka mundësi të shtyhet në një vlerësim të gabuar të një situate, ndaj nevojitet të ruani një “sy hap” dhe në cështje që lidhen me fushën sentimentale.

Dashuria

Komunikimi që do keni këto ditë me një person që ju intereson mund të mos ju ndihmojë të sqaroni një situatë që ekziston midis jush, pasi takimi Diell/Neptun në shenjën e Peshqëve në mes të javës, mund ta turbullojë pamjen. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje mirë do ishtë të mos lini cështje që do lidhen me ju dhe partnerin tuaj të hyjnë në lidhjen tuaj, pasi dicka e tillë do mund të krijojë shumë cështje midis jush ashtu si dhe kundërshtime. Java tjetër do t’ju ndihmojë të dilni në përfundime në c’do gjë që duket e ngatërruar tani.

Puna dhe Ekonomia

Puna mund të jetë vecanërisht kërkuese këto ditë por ju nuk duket se ndodheni në të tillë humor, me rezultat të kërkoni justifikime për të “larguar” disa angari apo detyrime profesionale që ju lodhin. Pavarsisht kësaj do duhet të jeni shumë të kujdesshmë me justifikimet për të mos ekzistojë rreziku të ekspozoheni tek personat të cilë janë në autoritet më lartë në punë.

LUANI JAVOR

08/03/2021 TO 14/03/2021

Këtë javë duket se fusha ekonomike do ndodhet në sipërfaqje por të njëjtin moment do ndodhen dhe disa cështje të cilat lidhen me cështjet e të kaluarës. Takimi Diellit/Neptunit që do realizohet në shenjën e Peshqëve në mes të javës tregon se lëvizjet që do lidhen me fushën ekonomike kanë nevojë për kujdes. Të njëjtin kujdes kanë nevojë dhe shpenzimet pasi sa kalojnë ditët duket se do jeni më shumë “të ndjeshëm” në blerje që nuk janë dhe aq të detyrueshme apo aq të dobishme. Hëna e re që do realizohet në shenjën e Peshqëve në 13/03 mund të sjellë përsëri përpara jush një person Ii cili duket se do vijë nga e kaluara,

Dashuria

Prezenca e Neptunit në ngjarjet astrologjike të kësaj jave tregon se mund të ekzistojnë paqartësi dhe hamendësime akoma dhe në lidhjet tuaja personale. Nëse jeni beqar nuk përjashtohet të shfaqet një person që me ndonjë mënyrë lidhet me të kaluarën, por lëvizjet e tij duket se do t’ju ngatërrojnë. Mbani “ një sy dhe një vesh hap” akoma dhe nëse dëgjoni premtime të mëdha pasi ngjarjet astrologjike të kësaj jave nuk prodhojnë sinqeritet. Nëse ndodheni në një lidhje tashmë të mbani mend se sinqeriteti është sekreti për të mos ekzistuar cështje midis jush dhe partnerit tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Këto duket se do shfaqen disa punë apo disa detyrime profesionale të cilat do duken shumë urgjente. Kushtojini vëmëndje të vecantë në rast se këto detyrime profesionale përnfshihen dhe me cështjet ekonomike, pasi takimi i Diellit/Neptunit mund t’ju drejtojë në vlerësime të gabuara apo në lëvizje të rrezikshme,. Nga java tjetër pamja do fillojë të sqarohet ndaj nëse mund të spostoni vendime të rëndësishme dhe veprime për atëher.

VIRGJËRESHA JAVOR

08/03/2021 TO 14/03/2021

Cështje tqë lidhen me lidhjet tujaa ndërpersonale do ndodhen në sipërfaqjq për këtë javë dhe nuk përjashtohet të ekzistojnë dhe disa të dhëna të reja ose në lidhjet personale ose në bashkpunime që tashmë keni. Takimi i Diellit me Neptunin në mes të javës, tregon se ndonjë person do tregohet “poshtë situatave” dicka e cila do t’ju mërzisë. Këtë javë mirë do ishte të shmangni të nxirrni përfundime pasi përfshirja e Neptunit me Diellin por dhe përfshirja që ka Hëna e re që do realizohet në shenjën e Peshqëve në 13/03, nuk promovon qëndrueshmëri në lidhje dhe bashkpunime pasi krijon terren të turmbullt.

Dashuria

Këto ditë ndoshta ndjeni nevojën të bëni disa sqarime të cilat lidhen ose me lidhjen tuaj personale- nëse jeni beqarë- një njohje e cila ju intereson. Mirë do ishtë të shmangni skenarin e mëposhtëm për këto ditë pasi dhe duket se mund të ekzistojnë lëvizje të cilat do t’ju ngatërrojnë apo ka shumë mundësi akoma dhe ju vetë të ndiheni të ngatërruar me ndjenjat tuaja. vecanërisht nëse afroheni pranë një personi do duhet të jeni të kujdesshëm, sidomos në fillim.

Puna dhe Ekonomia

Punët dhe detyrimet nuk ndalojnë kurrë dhe kjo është akoma një punë që do keni shumë nga to. Pavarsisht kësaj për shkak se do ketë dhe kënde të cilat nuk do t’ju ndihmojnë të pqrqendroheni në këto punë, do duhet të jepni shumë kujdes pasi nga nxitimi juaj mund të bëhet ndonjë gabim. Nëse ekzistojnë biseda të cilat mund të ndryshojnë të dhënat që ekzistojnë në një bashkpunim do duhet ti jepni shumë kujdes atyre, pasi dhe këtë javë mund të dëgjohen gjëra të cilat nuk do përputhen me realitetin.

PESHORJA JAVOR

08/03/2021 TO 14/03/2021

Kjo është një javë përkushtuar përditshmërisë dhe të gjitha punëve dhe detyrimeve që e shoqërojnë, ndaj do duhet të ngreni mëngët madje që nga ditët e para të saj për të mundur t’ja dilni. Takimi i Diellit me Neptunin në mes të javës, tregon se do duhet të keni shumë të kujdesshëm me detajet e detyrimeve tuaja pasi parashikohen gabime. Hëna e re që do realizohet në 13/03 në shenjën e Peshqëve në takim me Neptunin, tregon se do duhet të shmangni lëvizjet impulsive vecanërisht mbi cështje që lidhen me projekte profesionalë por dhe në fushën e punës në korniza të përgjithshme.

Dashuria

Këtë javë ka mundësi ta lini lidhjen tuaj të hecë vetë pasi detyrimet dhe punët e përditshmërisë mund të mos ju lënë kohën që do donit. Pavarsisht kësaj nevojitet të jeni të sinqertë me partnerin tuaj pasi është e sigurt se do zërë vëndin tuaj. Nëse jeni beqarë duket se mund të afroheni më pranë me një person i cili ndodhet në përditshmërinë tuaj, pasi Hëna e re që do realizohet në shenjën e Peshqëve mund të krijojë ndjenja të forta akoma dhe atje ku nuk ka patur deri së afërmi!

Puna dhe Ekonomia

Përditshmëria juaj e punës do jetë shumë e ngarkuar këtë javë dhe duket se do kërkojë nga ju dhe kohë dhe energjinë tuaj. Energjia nuk do jetë në nivele të larta këtë javë, ndaj dhe ka shumë mundësi të intoleroni në rast se ndjeni se ekzistojnë projekte por edhe persona të ambjentit të punës të cilat ju presionojnë. Mirë do ishtë të shmangni kundërshtimet pasi dhe nuk do drejtojnë diku, përkundrazi mund të ngatërrojnë akoma më shumë disa cështje.

AKREPI JAVOR

08/03/2021 TO 14/03/2021

Këtë javë do ndjeni ndjenja të forta të cilat qartazi do jetë e vështirë ti menaxhoni pasi ndoshta ju shtyjnë në hapa të “paqëndrueshme” përsa ka lidhje me një cështje sentimentale. Takimi i Diellit me Neptunin në shenjën e Peshqëve në mes të javës por dhe Hëna e re që do realizohet dhe ajo në shenjën e Peshqëve në 13/03, sjell mbingarkesë sentimentale e cila mund të bëjë pjesë në krijimin e një pamjeje të turbull rreth cështjeve që ju interesojnë. Sa më të distancuar arrini të jeni , aq më lehtë do jetë të shihni ato që ju shqetësojnë nga përmasat e tyre reale.

Dashuria

Këtë javë nevojitet të kushtoni vëmëndje disa cështjeve sentimentale por edhe gjërave sentimentale që kanë mbetur pezull dhe në të cilat duket se nuk keni kushtuar aq vëmëndje sa nevojitet. Hëna e re që do realizohet në shenjën e Peshqëve në 13/03 tregon se duhet të dëgjoni ndjenjat e partnerit tuaj, pasi do t’ju tregojnë ato që keni mundësi të mos mund të shprehni ndryshë. Nëse jeni beqarë, nevojitet të kushtoni vëmëndje të vecantë në një njohje që tani zhvillohet, pasi duket se do ekzisotjnë disa prova të cilat do jenë “manipuluese”.

Puna dhe Ekonomia

C’do gjë që ka lidhje me punën mund t’ju krijojë ankth por edhe shqetësim këtë javë, dicka e cila përkthehet si përpjekje largimi nga to që ju stresojnë. Sigurisht kjo ndoshta të mos jetë zgjidhja më e përshtatshme pasi dhe duket se me ato që nuk do merreni këtë javë, do t’ju presin në tjetrën! Kushtojini vëmëndje detajeve të cështjeve profesionale pasi dhe janë ato që mund të sqarojnë dhe zhvillimin por edhe klimën në punë.

SHIGJETARI JAVOR

08/03/2021 TO 14/03/2021

Këtë javë do shfaqen disa ndjenja të cilat ka mundësi ti injoronit dhe kjo është dicka që duket së do t’ju krijojë mbyllje në vetvete. Takimi i Diellit me Neptunin në shenjën e Peshqëve që do realizohet në mes të javës, tregon se do dalin në sipërfaqje cështje familjare. Mirë do ishtë të dëgjoni dhe mendimin e familjarëve tuaj pasi dhe kjo javë do t’ju drejtojë në vlerësime të gabuara. Hëna e re që do realizohet në 13/03 në shenjën e Peshqëve ju fton të mbyllni disa cështje të cilat ka mundësi të lidhen me shtëpinë dhe familjarët tuaj, por për tu bërë kjo do duhet ti shihni sa më objektivisht mundeni.

Dashuria

Bisedat që do keni me partnerin tuaj këtë javë ka mundësi t’ju përcjellin “mesazhe të dyfishta” dhe përfundimist t’ju ngatërrojnë më shumë në një cështje sesa ta sqarojnë. Ndaj për këtë arsyje do duhet të jeni shumë të kujdesshëm dhe me ato që thoni por edhe me ato që “përcillni”, pasi dhe përfshirja e Neptunin në ngjarjet astrologjike tregon hamendësime. Nëse jeni beqarë, nuk përjashtohet të ekzistojë dikush që do përpiqet t’ju afrohet dhe t’ju bëjë përshtypje, duke ju thënë gjëra të cilat ndoshta të mos përputhen me realitetin.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet profesionale do e bëjnë të ndjeshme prezencën e tyre dhe këtë javë sigurisht duket se dhe ju nuk jeni në humor për ti menaxhuar. Përpiquni të most i shmangni pasi sa më shumë ju të vraponi larg tyre, aq më shumë ato do ju ndjekin! Disa biseda që do keni me persona që ndodhen në ambjentin tuaj profesional, apo disa debate që lidhen me punën, mund t’ju kalojnë mesazhe të gabuara.

BRICJAPI JAVOR

08/03/2021 TO 14/03/2021

Këtë javë do t’ju shqetësojnë shumë cështje të cilat lidhen me persona që ndodhen në ambjentin tuaj të ngushtë pasi dhe disa cështje të cilat lidhen me cështje arsimore. Takimi i Diellit me Neptunin në shenjën e Peshqëve në 10/03 tregon se do ekzistojnë shumë biseda këto ditë por të cilat mund t’ju drejtojnë në vlerësime të gabuara. Për këtë arsyje nevojitet të keni të kujdesshëm përballë informacioneve të cilat arrijnë tek ju dhe lidhen me persona të tjerë. Hëna e re që do realizohet në 13/03 në shenjën e Peshqëve mund të shtojë tensionin në komunikim, ndaj mirë do ishtë të shmangni përfundimet e nxituara.

Dashuria

Pjesmarrja e Neptunit në këndet astrologjike që do realizohen këtë javë tregon se ndoshta ekzistojnë disa lëvizje nga personi që ju intereson, të cilat do t’ju ngatërrojnë. Ka mundësi të mos jenë ditët e përshtatshme për të nxjerrë përfundime në lidhje me zhvillimin e një njohjeje. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje përpiquni të shmangni “zgjimin” e ngjarjeve të kaluarës, por dhe përfshimin e personave të tretë në cështje që lidhen vetëm me ju dhe partnerin tuaj.

Puna dhe Ekonomia

C’do gjë të lidhet me punën duket se nuk do përbëjë prioritetin tuaj këtë javë pasi mendja juaj ndodhet në informacionet e ndryshme për persona të caktuar dhe cështjet e caktuara, të cilat ju tërheqin interesin tuaj. Mirë do ishtë të paktën për këtë ditë ti jepni vëmëndje komunikimit që do keni me njerzit që lidhen me ambjentin tuaj profesional, pasi nga ajo duket se do varen shumë.

UJORI JAVOR

08/03/2021 TO 14/03/2021

Këtë javë do e kapni veten tuaj duke menduar shumë cështje që lidhen me detyrimet ekonomike, llogari, të ardhura dhe shpenzime. Takimi i Diellit me Neptunin në shenjën e Peshqëve e bën këtë javë të papërshtatshme për blerje të reja, pasi ndoshta shtyheni dhe bleni gjëra të cilat përfundimisht nuk përputhen me nevojat dhe dëshirat tuaja. Hëna e re që do realizohet në shenjën e Peshqëve në 13/03 tregon se nevojitet vëmëndje në bashkpunime që lidhen me fusha ekonomike por dhe me c’do gjë lëvizje që lidhet me fushën tuaj, për të mos ekzistuar ndonjë hapësirë boshe në ktë.

Dashuria

Cështjet tuaja sentimentale duket se nuk do ndodhen në epiqëndrën e interesit tuaj këtë javë por pavarsisht këtyre- vecanërisht nëse ndodheni tashmë në një lidhje- do duhet ti kushtoni vëmëndje disa bisedave që do ekzistojnë këto ditë. Nëse jeni beqarë, përfshirja e Neptunit në ngjarjet astrologjike të kësaj jave ndoshta krijojnë hamendësime apo paqartësi midis jush dhe një personi që ju intereson. Java e ardhshme është më shumë favorizuese për sqarime.

Puna dhe Ekonomia

Marrëveshjet profesionale dhe bisedat për pjesën ekonomike të marrveshjeve profesionale janë një skenar që do ekzistojë për këtë javë. Bisedat në lidhje me cështje që lidhen me punën kanë nevojë për kujdes për të mos ekzistuar keqkuptime. Mirë do ishte të shmangni rrezikun dhe të preferoni “lëvizjet e përmbajtura” në cështjet profesionale.

PESHQIT JAVOR

08/03/2021 TO 14/03/2021

Ngjarjet astrologjike që do realizohen këtë javë sjellin në sipërfaqje dhe tregojnë se do jeni personi i nderuar i ditëve. Takimi i Diellit me Neptunin në shenjën tuaj në mes të javës mund të krijojë situata të ngatërruara personale por edhe profesionale. Ato kanë nevojë për sinqeritet për të mundur të menaxhohen dhe t’ju drejtojnë në përfundime të drejta. Në 13/03 Hëna e re që do realizohet dhe ajo në shenjën tuaj në takim me Neptunin, tregon se këto ditë janë “manipuluese dhe do duhet të jeni ndërmend, vecanërisht në rast se keni për të marrë vendime për cështje të rëndësishme.

Dashuria

Bisedat me partnerin tuaj duket se nuk do jetë aq të sqaruara këtë javë dhe kjo është dicka e cila do t’ju krijojë ndjenja të ngatërruara dhe mendime të përzjera. Mbingarkesa sentimentale është një skenar për këto ditë por nëse përpiqeni është e sigurt se do mund ti menaxhoni. Nëse jeni beqarë, mbani rezerva në njohje të reja por edhe gjëra që do thuhen në biseda me dikë që ju intereson, pasi disa nga to duket se do thuhen falë enthusiazmit.

Puna dhe Ekonomia

Këto ditë ndoshta vëreni se ekziston një klimë e cuditshme në fushën profesionale dhe kjo klimë ka mundësi të lidhet me disa hamendësime apo keqkuptime që mund të jenë krijuar. Mos hezitoni të sqaroni vëndin tuaj në rast se ndjeni se ekzistojnë “pamje të turbullta” në cështje të caktuara. Shmangni të premtoni gjëra të cilat nuk do jetë lehtë ti përmbushni, pasi ky është një skenar i mundshëm të kësaj jave.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat