Gjithçka që ndodh është pozitive!

Life style

Gjithçka që ndodh është pozitive!

Më: 19 prill 2021 Në ora: 12:44
Foto ilustrim

Cilado qoftë fati juaj dhe çfarëdo që të ndodhë, thuajini vetes: “Kjo është ajo që më duhet”. Mund të duket e pakuptimtë, por ju duhet të shkoni drejt asaj rrethane sikur të ishte një mundësi, një sfidë. Nëse sjell dashuri në atë moment dhe jo dekurajim, do të fitosh forcë.

Çdo problem dhe vështirësi që ju mbijetoni janë një përmirësim në karakterin, shtatin dhe jetën tuaj.

Çfarë privilegji!

Kjo është koha kur spontaniteti i natyrës suaj do të ketë një shans të rrjedhë. Pastaj, kur të ktheni përsëri jetën tuaj, do të shihni se momentet që dukeshin si dështime të mëdha, të pasuara nga ndarjet, ishin në vend të aksidenteve që formësuan jetën që keni tani. Do ta shihni, ashtu është.

Nuk mund t’ju ndodhë asgjë që nuk është pozitive.

Edhe nëse ju duket si një krizë negative për momentin, nuk është kështu. Kriza ju tërheq pas, por kur duhet të tregoni forcën tuaj, ajo do të vijë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat