Arsyet e vërteta pse partneri juaj mund t’ju ketë tradhtuar

Life style

Arsyet e vërteta pse partneri juaj mund t’ju ketë tradhtuar

Më: 21 mars 2023 Në ora: 08:04
Foto ilustrim

Kanë nevoja emocionale të paplotësuara.

Partneri juaj mund të ndihet i vetmuar, i pavlerësuar, i parëndësishëm emocionalisht ose përgjithësisht i paplotësuar. Ata madje mund të ndihen të paaftë për të përmbushur nevojat e bashkëshortit tjetër. Të qenit në një raport dhe i vetmuar mund ta bëjë njeriun të ndihet i parëndësishëm ose i dështuar.

Ndjejnë pakënaqësi seksuale.

Të jesh i lumtur me jetën tënde seksuale nuk ka të bëjë vetëm me shpeshtësinë ose aventurën e seksit. Bëhet fjalë gjithashtu për përmbushjen, praninë fizike, lidhjen emocionale, shëndetin fizik, imazhin e trupit dhe perceptimin e vetes ose bashkëshortit.

Edhe nëse vetëm njëri bashkëshort ndihet i pakënaqur seksualisht, bashkëshorti tjetër – do të ndiejnë pakënaqësinë. Shmangia, mbajtja, shkëputja, indiferenca, ka shumë mënyra indirekte për të shprehur pakënaqësinë në dhomën e gjumit.

Janë një komunikues i dobët.

Komunikimi i dobët sjell një boshllëk të madh në çdo raport.

Me kalimin e kohës kjo kthehet në një pakënaqësi të thellë që shpesh finalizohet me tradhëti nga palët.

Ata janë duke përjetuar probleme psikologjike.

Çështjet e pazgjidhura dhe modelet e mësuara që nga fëmijëria, varësitë dhe çrregullimet e personalitetit mund të çojnë në një përfundim të tillë. Një lidhje mund të jetë lajmëtari i një problemi themelor, por sigurisht që nuk do të zgjidhë çështjet e pazgjidhura.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat