Tradhti të pafundme: Rrëfimi i një burri që shkatërroi gjithçka, 'E kam tradhtuar gruan time 300 herë'

Life style

Tradhti të pafundme: Rrëfimi i një burri që shkatërroi gjithçka, 'E kam tradhtuar gruan time 300 herë'

Më: 13 prill 2024 Në ora: 22:29
Për të kënaqur varësinë e tij, Sami e tradhtoi bashkëshorten e tij disa herë në javë. (Foto simbolike)

Sami M, 41 vjeç, ka përjetuar një rrënim të thellë personal dhe familjar për shkak të varësisë së tij të pakontrollueshme nga seksi, e cila e çoi atë të tradhtojë bashkëshorten e tij rregullisht, duke arritur një numër prej 300 tradhtish. Për të kënaqur dëshirat e tij, ai e tradhtoi atë disa herë në javë, duke përdorur çdo mundësi që iu paraqit për të kryer akte seksuale jashtë martesës.

Historia e tij fillon në mënyrë të zakonshme kur humbi virgjërinë në moshën 15-vjeçare. Por varësia filloi të shfaqej qartë gjatë studimeve universitare, ku ai dhe një shok filluan të garonin për të tërhequr sa më shumë gra. Pas njohjes me Julian, Nico tentoi të ndërtojë një marrëdhënie të shëndetshme, por së shpejti u zhyt sërish në sjellje tradhtare, duke e dëmtuar rëndë marrëdhënien.

Në kulmin e varësisë, Sami mashtroi bashkëshorten e tij duke vizituar prostituta dhe duke flirtuar në bare, duke i mbajtur këto veprime të fshehta nga ajo. Marrëdhënia e tyre nuk mbijetoi zbulimin e tradhtive, dhe përpjekjet për të shpëtuar atë përmes terapisë çifti dështuan.

Image

 

Trajtimi me një terapiste seksuale ndihmoi Samin të kuptojë se varësia e tij ishte një kërkim i vazhdueshëm për pranim dhe vëmendje, jo vetëm për kënaqësi seksuale. Ky zbulim ishte një hap kyç në rrugëtimin e tij drejt shërimit, megjithëse ai pranon se sfida me varësinë mund të vazhdojë për gjithë jetën. Ai shpreson të ndërtojë një ditë një familje të vetën, megjithëse frika se mund t'i tradhtojë ata që i dashuron mbetet e pranishme.

* Emri i ndryshuar

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat