Shkëlqimi dhe rënia e një “kulti” në botën e telefonisë celulare

Mobile

Shkëlqimi dhe rënia e një “kulti” në botën e telefonisë celulare

Më: 5 janar 2022 Në ora: 22:20
BlackBerry

Para krizës financiare të 2008-2009, të gjithë agjentët dhe drejtuesit e kompanive që luanin në bursa përdornin një telefon Blackberry. Të martën, kompania vlera e të cilës tashmë ka rënë në 5 miliardë dollarë njoftoi se nuk do të përditësonte më sistemet e operimit të telefonave të saj që janë ende në treg.

Kjo do të thotë se këta telefona, që deri më tani njiheshin për sigurinë maksimale që ofronin në komunikim, nga ky moment nuk janë më të besueshëm dhe të dhënat personale mund të rrjedhin nga momenti në moment.

Pika e fortë e BlackBerry ishte posta elektronike dhe ajo e mesazheve telefonike, ku ofronte një siguri “Premium” në krahasim me telefonat e tjerë. Kjo i bëri të lakmueshëm dhe vetë kompaninë në gjendje që të rriste çmimet e produkteve të saj, aq sa në 2008 i gjithë BlackBerry vlerësohej 80 miliardë dollarë.

Para krizës financiare të 2008-2009, të gjithë agjentët dhe drejtuesit e kompanive që luanin në bursa përdornin një telefon Blackberry. Të martën, kompania vlera e të cilës tashmë ka rënë në 5 miliardë dollarë njoftoi se nuk do të përditësonte më sistemet e operimit të telefonave të saj që janë ende në treg.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat